reflection

Seuraa joukkoa!

Follow the Crowd -blogissa julkaistaan näinä viikkoina päivittäin tietoa tuoreista tutkimuksista, jotka liikkuvat ihmisten, koneiden, yhteisöjen ja organisaatioiden rajapinnoilla. Valokeilassa ovat tällä hetkellä erityisesti helmikuun lopussa järjestettävässä CSCW-konferenssissa esiteltävät paperit.

Joukon jatkeena eilen julkaistiin lyhyt kirjoitus meidän kiitollisuudenvelan neuvottelua koskevasta Sharetribe-tutkimuksestamme. Kannattaa kurkata jutut myös esimerkiksi Etsyn luovasta kulttuurista ja joukkotyön tulevaisuudesta.

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: