conferences and events rajapintary

Tervetuloa Rajapintapäiville 17.–18.11.2022!

Ilmoittautuminen vuoden 2022 Rajapintapäiville on nyt auki. Jos tutkimuksesi käsittelee teknologioita, yhteiskuntaa ja/tai digitaalisia menetelmiä, tule mukaan!

Ilmoittautuminen yhdistyksen vuosittaisille Rajapintapäiville on nyt auki. Rajapintapäivät järjestetään läsnätapahtumana Aalto-yliopiston tiloissa Espoon Otaniemessä 17.–18.11.2022. Pääset tutustumaan päivien ohjelmaan sekä ilmoittautumaan työpajoihin ja epäkonferenssiin tästä.

Rajapintapäivät on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä informaatioteknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennallisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä. Rajapintapäivät koostuvat perinteiseen tapaan torstaina järjestettävistä työpajoista sekä perjantain epäkonferenssista. Kaikki teknologiaa, yhteiskuntaa ja digitaaalisia menetelmiä pohtivat tai kehittävät aiheet ovat tervetulleita epäkonferenssiin.


Registration for our annual unconference Rajapinta Days is now open. Rajapinta Days will be held on November 17–18, 2022 at Aalto University in Otaniemi, Espoo. The event will be in-person with a hybrid option for some workshops and presentations. You can read more and sign up here.

The event is free and open to everyone interested in digital social sciences and the use of digital and computational methos in social science research. Rajapinta Days, our annual unconference, consists of a workshop day held on Thursday and the unconference held on Friday. All presentations dealing widely with the topics of technologies, society, and digital methods are warmly welcomed to be presented.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: