rajapintary

Rajapintapäivät 18.-19.11.

Ilmoittautuminen Rajapintapäiville 2021 on auki. Rajapintapäivät on yhdistyksemme vuosittainen avoin ja maksuton tapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntatieteellisestä teknologian tutkimuksesta tai digitaalisten ja laskennalisten menetelmien käytöstä yhteiskuntatieteissä.

Rajapintapäivät 2021 järjestetään 18.-19.11., koronatilanteesta johtuen pääasiallisesti verkossa. Torstaina 18.11. on työpajapäivä, ja perjantaina 19.11. tapahtuman verkkoepäkonferenssi. Työpajoja ja esityksiä voi ehdottaa 4.11 saakka. Lopullinen ohjelma julkaistaan marraskuun alussa. Lisää tietoa Rajapintapäivistä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtuman wikistä.

Registration for Rajapinta Days 2021 is now open. Rajapinta Days is our open and free annual unconference. The event is open for all interested in the study of digital society and digital methods.

Rajapinta Days 2021 will take place 18.-19.11., principally online due to the coronavirus situation. Thursday 18.11. is a workshop day. The main event, our annual unconferene, takes place on Friday 19.11. Call for presentations and workshops is open until 4.11. The final programme will be published in the beginning of November. More information about the event and registration can be found from the event’s wiki page.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: