rajapintary

Rajapinta lounaalla

Rajapinta oli eilen pitkään kaavailulla yhteislounaalla. Paikaksi valikoitui luonnollisesti Otaniemi, koska valtaosa poppoosta on tällä hetkellä ihmeellisesti tiivistynyt vierekkäisiin punatiilitaloihin. Kokoontumisen ansiosta saatiin paljon hyviä ideoita liikenteeseen. Kiinnostavimpana kaikista nousi Anun idea Rajapinnan järjestämästä seminaarista tai minikonferenssista. Totesimme yhdessä ajatuksen varsin toteutuskelpoiseksi, ja erittäin osuvaksi intressejämme ajatellen. Mikä olisikaan upeampaa kuin saada oma huippuporukka saman katon alle kertomaan tutkimusaiheistaan.

Kuulumisten lisäksi vaihdettiin myös työ(matka)poliittisia ajatuksia. Onko todella niin, että Helsingin alla oleva tunneliverkosto kattaa myös Otaniemen alueen, ja pääseekö tunnelitietä suoraan Meilahteen? Lisäksi pohdimme konferenssien merkitystä tutkijan arjessa, ja miksi konferenssin sijainti on myös tärkeä. Keskustelua elävöitti pohdinta yritysrahoitusosuuksien muuttuneista suuruuksista tutkimusprojektirahoitushauissa sekä mahdollisen gondoliverkoston luominen turisti- ja tutkija-attraktiota lisäämään laajentuvan Otaniemen alueella.

Rajapinta-seminaari suunnitteluun!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: