conferences and events

Virtual Worlds and Games at Work -seminaari, 14.9.2012, Dipoli

Tässä vielä näin kesän kynnyksellä kehotus syksyiselle kalenterimerkinnälle. Tutkimusyksikkömme järjestää perjantaina, 14. syyskuuta seminaarin, jossa aiheena ovat virtuaalimaailmat ja pelit organisaatioissa. Tervetuloa mukaan kuulemaan, miten 3D-virtuaaliympäristöjä voi hyödyntää työkäytössä ja mitä  ‘gamification of the enterprise’ voisi tarkoittaa tulevaisuudessa. Keynote-puheenvuoron seminaariin tulee pitämään Professori Byron Reeves Stanfordin yliopistosta.

Ohjelma ja lisätietoa (pdf)

Rekisteröidy tästä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: